OPĆI UVJETI


Rezervacija se smatra potvrđenom kada gost pismeno zaprimi potvrdu rezervacije od agencije T.A.G. Travel i uplati traženi iznos akontacije.

Ostatak iznosa gost je dužan uplatiti shodno dogovorenim uvjetima plaćanja.


Eventualni otkaz rezervacije gost je dužan najaviti pismenim putem. Za otkazanu rezervaciju primjenjuju se sljedeći uvjeti obračuna odštete:

1. Za otkaz rezervacije do 30 dana prije početka korištenja usluge 30% od ukupne cijene rezervacije.

2. Za otkaz rezervacije od 30 do 21 dan prije početka korištenja usluge, naplaćuje se 50% od ukupne cijene rezervacije.

3. Za otkaz rezervacije od 21 do 14 dana prije početka korištenja usluge, naplaćuje se 70% od ukupne cijene rezervacije.

4. Za otkaz rezervacije od 14 do 7 dana prije početka korištenja usluge, naplaćuje se 90% od ukupne cijene rezervacije.

5. Unutar 7 dana prije početka korištenja usluge, ili ako se gost  ne pojavi u rezerviranom smještaju, naplaćuje se 100% iznosa ukupne cijene rezervacije.


Agencija T.A.G. Travel jamči za istinitost objavljenih podataka u smještajnom objektu. U slučaju da gost ima prigovor na smještajni objekt ili uslugu, predlažemo da nas odmah kontaktira kako bi se nedostaci ili nesporazumi što ranije uklonili. U slučaju da se prigovor i nedostaci ne uklone za vrijeme boravka gosta, gost ima pravo uložiti pisani prigovor.

Sukladno odredbi čl.6 st.1.točka 3. Zakona o pružanju usluga u turizmu NN br. 130/17 i odredbi čl. 10. st.1-6 Zakona o zaštiti potrošača NN br.110/15 pisani prigovor potrošača može se podnijeti 15 dana po završetku usluge na sljedeći način:

- pisano u poslovnom prostoru

- na e-mail: info@tagtravel.hr

- poslati poštom na adresu :

T.A.G. Travel d.o.o

Istarska 38

52100 Pula

Hrvatska

Na podneseni prigovor korisnika usluge bez odgađanja će se potvrditi primitak prigovora, te u pisanom obliku odgovoriti u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.Pregledaj zapamćene nekretnine Zatvori prozor